Freelance translators » slovenački na srpski » Umetnost/književnost » Page 1

Below is a list of Samostalni prevodioci (slovenački na srpski) koji su specijalizovani za prevod na ovom polju (Umetnost/književnost). Možete izabrati specijalizovanije polje na desnoj strani.

4 rezultati (članovi Proz.com koji plaćaju)

Freelance translator native in

Specializes in

1
Lidija Klemencic
Lidija Klemencic
Native in srpski Native in srpski
Serbian, Bosnian, agriculture, advertising, Automotive, books, cable industry, concrete structures, construction, ecology, ...
2
Eurotranslate Serbia
Eurotranslate Serbia
Native in srpski Native in srpski
Medical translation Serbian, Translation Belgrade, Medical translation Belgrade, Translator Serbian, Translation agency Serbia, Medical translation agency Belgrade, Serbian medical translation, Medical doctors, Life sciences, English to Serbian translation, ...
3
Małgorzata Mrković
Małgorzata Mrković
Native in poljski Native in poljski
Tekstil / odeća / moda, Muzika, Poezija i književnost, Lingvistika, ...
4
Miroslav Mrković
Miroslav Mrković
Native in hrvatski (Variants: standard, Bosnian) Native in hrvatski
serbian, croatian, english, slovenian, macedonian, software, IT, novel, literary, business, ...


Objavite posao za pismeno ili usmeno prevođenje

  • Primite ponude profesionalnih prevodilaca iz celog sveta
  • 100% besplatno
  • Najveća svetska zajednica pismenih i usmenih prevodilacaPismeni prevodioci, baš kao i usmeni, omogućavaju komunikaciju između različitih kultura tako što jedan jezik pretvaraju u drugi. Pismeni prevodioci rade sa pisanim tekstom, umesto izgovorene reči.

Prevođenje podrazumeva mnogo više od direktne konverzije iz jednog jezika u drugi. Prevodioci moraju potpuno razumeti temu kojom se bavi bilo koji tekst koji prevode, kao i kulture koje su vezane za izvorni i ciljni jezik.

Sa preko 300,000 registrovanih pismenih i usmenih prevodilaca, ProZ.com ima najveću bazu podataka lingvističkih profesionalaca na svetu. Da biste pronašli prevodioca, izaberite jezički par ili probajte naprednu pretragu pismenih i usmenih prevodilaca. Takođe možete zatražiti tarife za određeni prevodilački projekat tako što ćete objaviti oglas za posao.