Freelance translators » srpski na slovenački » Page 1

Below is a list of Samostalnih prevodilaca: srpski na slovenački Da biste pronašli prevodioca koji se specijalizovao u određenoj oblasti, izaberiite polje na desnoj strani.

5 rezultati (članovi Proz.com koji plaćaju)

Freelance translator native in

1
Nadja Horvat
Nadja Horvat
Native in slovenački Native in slovenački
2
MilanB
MilanB
Native in slovenački Native in slovenački
3
Metuljcica76
Metuljcica76
Native in slovenački Native in slovenački
4
GORR d.o.o.
GORR d.o.o.
Native in slovenački Native in slovenački, srpski Native in srpski
5
Marija Lindic
Marija Lindic
Native in nemački Native in nemački, slovenački Native in slovenački


Objavite posao za pismeno ili usmeno prevođenje

  • Primite ponude profesionalnih prevodilaca iz celog sveta
  • 100% besplatno
  • Najveća svetska zajednica pismenih i usmenih prevodilacaPismeni prevodioci, baš kao i usmeni, omogućavaju komunikaciju između različitih kultura tako što jedan jezik pretvaraju u drugi. Pismeni prevodioci rade sa pisanim tekstom, umesto izgovorene reči.

Prevođenje podrazumeva mnogo više od direktne konverzije iz jednog jezika u drugi. Prevodioci moraju potpuno razumeti temu kojom se bavi bilo koji tekst koji prevode, kao i kulture koje su vezane za izvorni i ciljni jezik.

Sa preko 300,000 registrovanih pismenih i usmenih prevodilaca, ProZ.com ima najveću bazu podataka lingvističkih profesionalaca na svetu. Da biste pronašli prevodioca, izaberite jezički par ili probajte naprednu pretragu pismenih i usmenih prevodilaca. Takođe možete zatražiti tarife za određeni prevodilački projekat tako što ćete objaviti oglas za posao.