Member activities


Saznajte o aktivnostima članova ProZ.com.


Događaji na mreži i van nje

Obuka na mreži i van nje koju nudi ProZ.com omogućava stručnu obuku pismenih i usmenih prevodilaca, kao i drugih učesnika u jezičkoj industriji. Ovu obuku pružaju stručnjaci sa dokazanom ekspertizom u svojim poljima.


Takmičenja u prevođenju

Zabavan način da pobegnete od standardne rutine i testirate - i unapredite - svoje veštine zajedno sa kolegama.


Mreža serfitikovanih profesionalaca (Certified PRO)

Mreža sertifikovanih profesionalaca ProZ.com (Certified PRO Network) predstavlja novu inicijativu ProZ.com zajednice, čije je svrha da izdvoji kvalifikovane prevodioce i prevodilačke kompanije koji rade sa različitim jezičkim parovima i pruži im mogućnost umrežavanja i saradnje u okruženju koje se u potpunosti sastoji od proverenih stručnjaka. Oni koji su primljeni u program dobijaju zvanje i pečat „ProZ.com sertifikovanog profesionalca“ (ProZ.com Certified PRO), koji se po želji mogu prikazati na stranicama profila ili na drugim mestima na i van veb sajta ProZ.com.


Forumi za diskusiju za profesionalce

ProZ.com forumi su prostor za otvorenu diskusiju na kome korisnici ProZ.com mogu razgovarati o zajedničkim temama u relativno nestrukturiranom formatu.


Mentorski program

ProZ.com program mentorsanja je inicijativa čiji je cilj da punopravnim članovima omogući upoznavanje sa drugim članovima koji su dovoljno dobro pozicionirani u industriji prevodilaštva da bi preuzeli učenika.Druge aktivnosti


Pogledajte video sadržaj u vezi sa prevođenjem

ProZ.com program mentorsanja je inicijativa čiji je cilj da punopravnim članovima omogući upoznavanje sa drugim članovima koji su dovoljno dobro pozicionirani u industriji prevodilaštva da bi preuzeli učenika.

Video sadržaj na temu prevođenja, kao što su vebinari, tutorijali, obuke, konferecije i drugo.Pregled sajta

Kratak pogled na opcije dostupne na ProZ.com
All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Pretraga termina
  • Poslovi
  • Forumi
  • Multiple search